Багаті французи позбуваються особняків через збільшення податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Багаті французи позбуваються особняків через збільшення податків

Нерухомість
1425
Забезпечені французькі сім'ї виїжджають з країни через податкові ініціативи нової влади, люди продають свої будинки, що призводить до зростання активності на ринку нерухомості, йдеться в доповіді французького відділення аукціонного дому Sotheby's, який спеціалізується на продажу особняків.
"Французькі власники розпродають свою нерухомість, яку охоче купують іноземні інвестори, що бажають надійно вкласти вільні кошти у Франції", - йдеться в доповіді. За словами аналітиків Sotheby's, їх аукціонний дім "в період з квітня по червень поточного року продав понад 100 елітних житлових об'єктів середньою вартістю близько 1,7 млн. євро".
"Це прямо свідчить про те, що ринок нерухомості утримує свої позиції, незважаючи на погіршення економічної кон'юнктури", - підкреслив Олександр Крафт, генеральний директор французького відділення Sotheby's, передає ИТАР-ТАСС.
Реформи, розпочаті французьким урядом, передбачають, що в поточному році податковий тягар збільшиться на 53% для домогосподарств і на 47% - для підприємств. Влада республіки також має намір підвищити в 2013 році солідарний податок на статки (його платять фізичні особи, чий дохід перевищує 1,3 млн. євро). За їхніми оцінками, це принесе держскарбниці 2,3 млрд. євро. Крім того, уряд збільшить з 0,1 до 0,2% ставку податку на фінансові транзакції, який повинен бути введений в республіці в серпні поточного року.
"Фінальним акордом" фіскальних перетворень соціалістів має стати "податок для багатіїв". Згідно з цією нормою, громадянин буде віддавати державі 75% свого річного доходу, якщо його розмір перевищує 1 млн. євро.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас