Тігіпко просить підприємців скаржитись на силовиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко просить підприємців скаржитись на силовиків

Казна та Політика
815
Занадто часті необґрунтовані перевірки підприємців контролюючими організаціями є загрозою національній безпеці України, вважає віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. Про це він заявив сьогодні під час робочої поїздки до Вінниці, відвідуючи Центр надання адміністративних послуг "прозорий офіс" міської ради.
"Сьогодні підприємці "замучені" перевірками. Ці перевірки стають небезпечними для держави", - наводить слова Тігіпка його прес-служба.
Тігіпко зазначив, що найближчим часом керівництво країни розробить систему заходів з обмеження можливостей проведення необґрунтованих перевірок підприємців.
"Уже найближчим часом ми будемо проводити закриті опитування підприємців про те, які контролюючі організації найбільш корумповані, найбільше зловживають своїми повноваженнями, не виконують вказівки Президента не заважати бізнесу", - повідомив віце-прем'єр.
Віце-прем'єр також заявив, що через брак реальної інформації від підприємців влада часто не має можливості ухвалити відповідні кадрові рішення.
"Підприємців дуже важко "розкрутити" на відверту розмову, а через проведення закритих опитувань ми зможемо вийти на кадрові рішення стосовно контролюючих органів", - запевнив віце-прем'єр-міністр.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас