Японія випустить смартфон з лічильником Гейгера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія випустить смартфон з лічильником Гейгера

285
Один з найбільших операторів мобільного зв'язку в Японії - компанія SoftBank, що поширює продукцію Apple в країні, планує запустити у продаж нову модель Pantone 5 107SH вже цього літа. Складати ці смартфони буде японська компанія Sharp.
Одним дотиком до кнопки на передній панелі телефону користувач запускає лічильник Гейгера, який буде заміряти рівень радіації протягом приблизно двох хвилин. Похибка вимірювання досить велика - близько 20%.
Pantone 5 107SH працює на ОС Android 4.0, діагональ його екрану РК - 3,7 дюйми, роздільна здатність - 854 на 480.
Softbank і Sharp подбали і про зовнішній вигляд смартфона: крім стандартного чорного кольору, нова модель буде випускатися ще в 7 колірних гамах, включаючи два варіанти рожевого, жовтий і блакитний.
Японська компанія Sharp представляє собою широку мережу філій, що займаються виробництвом побутової, офісної техніки, відеоелектроніки, інформаційних систем і електронних компонентів. Успіх досягається за рахунок поєднання високої якості з помірними цінами. Президентом корпорації є Кацухіко Матіда.
Статутний капітал корпорації, станом на 31 серпня 2001 року, становить 204 153 мільйонів японських єн (1660 мільйонів доларів США).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас