Nissan буде випускати авто в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan буде випускати авто в Китаї

277
Другий найбільший в Японії автовиробник Nissan Motor Co буде випускати автомобілі Infiniti з 2014 року на китайському заводі вартістю 2 млрд юанів ($315 мільйонів), оскільки компанія має намір кинути виклик пануючим на світовому авторинку німецьким конкурентам.
Зібрані в Китаї автомобілі Infiniti дозволять Nissan бути в більш рівних умовах з Audi AG, Mercedes Benz і BMW AG, що виробляють автомобілі в Китаї протягом кількох років, кажуть аналітики. Імпортні Infiniti були доступні в Китаї з 2007 року.
"Це необхідний крок, якщо Infiniti хоче збільшити свою частку на китайському ринку", - сказав Дженні Гу з консалтингової компанії LMC Automotive.
Nissan повідомила, що дві моделі Infiniti, які ще належить назвати, будуть вироблятися на заводі, керованому спільно з Dongfeng Motor Group, який виробляє Teana і Murano.
Завод розташований в Сяньяні в центрі Китаю. Його первісна потужність становить 130 тис. одиниць і надалі буде збільшена до 250 тис., повідомила компанія. У минулому фінансовому році Nissan продав близько 19 тис. автомобілів Infiniti в Китаї.
Нагадаємо, про плани випускати Infiniti за межами Японії представники компанії повідомили на Франкфуртському автошоу у вересні минулого року.
Також повідомлялося про те, що Nissan Motor Corp. сподівається збільшити продажі до 10 трлн ієн ($123 млрд), проте в компанії зазначають, що виручка багато в чому буде залежати від курсу національної валюти.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас