Бензин і дизпальне до 4 червня мають подешевшати на 20 коп. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бензин і дизпальне до 4 червня мають подешевшати на 20 коп.

Енергетика
496
Експертно-аналітична група рекомендувала учасникам ринку поетапно знизити вартість бензину і дизпального на 20 коп, повідомили УНН в прес-службі Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
Сьогодні в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України відбулося засідання Експертно-аналітичної групи з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості.
Під час заходу було розглянуто цінову ситуацію на ринку нафтопродуктів, його ресурсне наповнення та проаналізовано світові тенденції.
При цьому було констатовано тривале зниження ціни світлих нафтопродуктів на європейських ринках, наявність достатнього запасу нафтопродуктів в Україні та істотне зниження цін на імпортоване пальне протягом останніх місяців.
"Враховуючи наявні передумови для коригування цін, учасники засідання експертно-аналітичної групи домовилися про поетапне зниження ціни на бензини і дизпаливо на 10 коп з 29 травня і ще на 10 коп з 4 червня", - йдеться в повідомленні.
Всі члени Експертно-аналітичної групи погодилися, що рекомендований коридор економічно обґрунтований, а поступове зниження цін буде сприяти збереженню стабільності на ринку нафтопродуктів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас