Віце-прем'єр: давайте дамо українським готелям заробити на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-прем'єр: давайте дамо українським готелям заробити на Євро-2012

964
Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесников розповів про ціни на українські готелі і кемпінги.
Зокрема, він прокоментував слова глави уряду Миколи Азарова, який обіцяв, що якщо готелі не припинять завищувати вартість на час проведення Євро-2012, держава введе пряме цінове регулювання, пише Комерсант-Україна.
"Він говорив: ви дограєтеся, що ми введемо пряме регулювання цін. Виходить, що не догралися. Зараз мінімальна вартість розміщення становить від 8 євро до 400 євро в тризіркових готелях", - пояснив чиновник.
Водночас, він вважає, що не потрібно категорично висловлюватися про розміщення в кемпінгах, де за проживання в наметі гостям чемпіонату Європи пропонують платити $100 на добу.
"Давайте подивимося на це з іншого боку. Давайте дамо нашим готелям хоча б маленький шанс заробити. Хоча я не думаю, що в таких кемпінгах будуть жити. Простіше буде злітати туди і назад", сказав він.
Раніше президент УЄФА Мішель Платіні висловив сподівання, що співробітники правоохоронних органів втрутяться в ситуацію із завищенням в Україні цін на послуги готелів до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас