Податкова відкрила окремий офіс для VIP-клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова відкрила окремий офіс для VIP-клієнтів

627
Державна податкова служба відкрила Центральний офіс по роботі з великими платниками податків. Про це на прес-конференції повідомив голова Податкової Олександр Клименко.
За його словами, стратегічна мета створення офісу - забезпечення адекватності сплати податків і зборів великими платниками шляхом удосконалення управлінської структури.
Метою також є розробка та впровадження нових стандартів адміністрування та надання податкового сервісу, що спростить бюрократичні процедури, створить прозорі та рівні умови ведення бізнесу.
Центральний офіс з обслуговування великих платників податків був створений згідно з постановою Кабміну 42 від 18 січня шляхом реорганізації спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у місті Києві.
Згідно з наказом Податкової від 15 травня, спеціалізовані державні податкові інспекції в Сімферополі, Дніпропетровську, Кривому Розі (Дніпропетровська область), Донецьку, Запоріжжі, Луганську, Львові, Миколаєві, Одесі та Харкові підпорядковуються центральному офісу.
Найближчим часом реорганізація торкнеться спеціалізованих інспекцій в Кривому Розі та Миколаєві, які приєднаються до спеціалізованих податкових інспекцій у Дніпропетровську та Одесі відповідно.
Як повідомляло агентство, восени 2011 року Податкова затвердила реєстр юридичних осіб-платників податків на 2012 рік, збільшивши їх кількість на 20% до 1,359 тис. у порівнянні з 2011 роком.
При цьому 413 (30,4%) юросіб із загального числа таких платників податків перебувають у Києві
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас