Станцію метро Майдан Незалежності перекриють на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Станцію метро Майдан Незалежності перекриють на місяць

1458
У Київській міській адміністрації повідомили, що у зв'язку з проведенням в Києві фіналу чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, станція метро "Майдан Незалежності" буде перекрита на місяць.
При цьому вхід-вихід на станцію "Хрещатик" буде відкрито, пише УНІАН.
27 квітня заступник начальника Головного управління транспорту КМДА Іван Шпильовий заявляв, що в дні проведення матчів Євро-2012 в Києві весь комунальний пасажирський транспорт буде працювати цілодобово, за винятком метрополітену, робота якого вночі буде перервана на 2,5 години.
Також, за словами Шпильового, при необхідності в дні проведення матчів буде також обмежена робота станції метро "Хрещатик" - це питання буде вирішувати керівництво метрополітену в залежності від того, яким буде пасажиропотік на цій станції, з метою гарантування безпеки пасажирів.
Також він повідомив, що в дні проведення матчів за 4 години до їх початку будуть закриватися станції метро "Палац спорту" і "Олімпійська". Їх робота буде поновлюватися через годину після завершення матчів. Представник управління транспорту наголосив, що такий режим роботи станцій метро вводиться на вимогу УЄФА.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас