До липня звільнять все керівництво "Київміськбуду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До липня звільнять все керівництво "Київміськбуду"

2097
Холдингова компанія "Київміськбуд" має намір реорганізувати свою структуру до липня. Про це Українським Новинам повідомило інформоване джерело.
Джерело повідомило, що в рамках реорганізації буде звільнено весь менеджмент компанії, крім новопризначеного голови правління-президента ХК Ігоря Кушніра.
"Проводиться реорганізація всього підприємства. Реорганізують в якесь підприємство нового типу і до липня всіх звільняють. Кого призначать в липні, невідомо. Звільняють весь апарат, крім Кушніра. Колективу вручають в руки попередження про реорганізацію підприємства і їх звільнення", - повідомило джерело.
Джерело відзначило, що кадровики примусово збирають заяви про звільнення.
Нагадаємо, наглядова рада ХК "Київміськбуд" 25 квітня призначила головою правління - президентом компанії Кушніра замість Михайла Голиці, а 28 квітня - членом правління Олександра Мороза.
З березня 2010-го по лютий 2012-го Кушнір обіймав посаду заступника міністра оборони. Він не володіє часткою в статутному фонді підприємства. У травні наглядова рада ХК скоротила правління з 11 до 9 членів.
Зокрема терміном на 5 років переобрані 4 члени правління - Дмитро Гуленко, Володимир Стефанівський, Аркадій Бондарєв і Сергій Соловей.
З правління виведені міноритарні акціонери компанії Олександр Галицький та Василь Козачук, а також Ніна Лушпієнко, яка не володіє акціями емітента.
Членом правління терміном на 5 років обраний Едуард Шевчук, який займав до свого призначення посаду директора ТОВ "Кременчук Житлобуд".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас