Італійські податківці зібрали шість мільярдів євро з багатіїв-ухильників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійські податківці зібрали шість мільярдів євро з багатіїв-ухильників

Казна та Політика
278
Шість мільярдів євро невиплачених боргів були зібрані працівниками італійської податкової служби за чотири місяці цього року.
Виручені мільярди - це результат кампанії, яка почалася на Різдво і була націлена на виявлення податкових ухильників на фешенебельних італійських курортах.
Співробітники Guardia di Finanza зупиняли водіїв дорогих машин і просили пояснити наявність коштів на купівлю та утримання такої машини. Після цього дані звіряли з податковою декларацією водія.
В результаті спецоперації більше 2100 осіб попалися на спробі приховати свої доходи.
Як виявилося, більшість з них взагалі не подавали податкову декларацію, принаймні, в останній рік, але, як і раніше, були в змозі обслуговувати дорогі машини, жити в розкішних віллах і їздити за кордон.
"Найбільші порушення були в оптовому і роздрібному секторі, будівництві, виробництві, а також в галузях житла і харчування", - цитує Daily Telegraph заяву поліції.
Нагадаємо, в січні швейцарський уряд надав владі США зашифровані дані працівників банків, які обслуговували заможних американських клієнтів, підозрюваних в ухиленні від податків, але розкриє їх тільки після вирішення податкової суперечки.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас