Про "Вітіну тисячу" тепер можна дізнатись за допомогою смс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про "Вітіну тисячу" тепер можна дізнатись за допомогою смс

1035
Ощадбанк розширив канали взаємодії з вкладниками Сбербанку колишнього СРСР. Тепер про місце і час проведення актуалізації своїх даних можна дізнатись за допомогою sms-повідомлення. Про це повідомив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.
"До вже діючих сучасних каналів комунікації (телефонні лінії, Інтернет-сайт) ми вирішили підключити послугу sms-повідомлення. Впевнений, що взаємодія банку із вкладниками за допомогою sms-повідомлення буде не тільки ефективною, а перш за все зручною саме для вкладників. Адже ця послуга значно економить особистий час вкладників, яким необхідно витратити час лише на набір і відправлення повідомлення. Що стосується вкладників похилого віку, то ми розуміємо, що не всі вони мають мобільні телефони, хтось не вміє відправляти sms- повідомлення. Тому, щоб вкладники не хвилювались, ми звертаємось до їх родичів і близьких з проханням, в першу чергу, заспокоїти рідну людину та допомогти їй у відправленні sms- повідомлення", - розповів Антон Тютюн.
Отже, щоб отримати інформацію про місце і дату проведення актуалізації своїх даних, вкладнику необхідно направити SMS–повідомлення на короткий номер 8052 (безкоштовно з мобільних телефонів українських операторів). У повідомленні слід вказати цифрове значення номера паспорта вкладника (без серії) та дату його народження у такому форматі:
999999_01.01.1900, де "999999" - номер паспорта, "_" - пробіл, а "01.01.1900" - дата народження.
Після відправлення SMS-повідомлення вкладник того ж дня отримає відповідь - sms- повідомлення із зазначенням дати, часу та місця установи банку, де буде проведена актуалізація його даних.
Нагадуємо, що актуалізація даних здійснюється стосовно тих вкладників, які не отримали протягом 2008 року компенсаційні кошти в межах проіндексованих заощаджень (але не більш як 1000 гривень на одного вкладника) та дані про яких внесено до “Реєстру вкладників заощаджень громадян” до 01.01.2012 р.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас