Нафта дешевшає на даних щодо запасів сировини у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на даних щодо запасів сировини у США

Енергетика
289
Світові ціни на нафту знижуються після публікації даних Американського інституту нафти щодо динаміки запасів сировини на оптових складах США за минулий тиждень, свідчать дані торгів.
Вартість квітневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) знизилася на 0,52 долара, або 0,48%, - до 106,81 за барель. Ціна квітневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зменшилася на 0,63 долара, або 0,5%, - до 124,91.
За відомостями експертів інституту, запаси нафти виросли відразу на 3,6 млн барелів, запаси пального - на 1,3 млн барелів. Запаси дистилятів, навпаки, скоротилися на 1,4 млн барелів.
Крім того, ринки звернули увагу на дані щодо попиту на пальне в США за тиждень - він зменшився на 1,5%. "Цінам потрібен новий фактор зростання, який би поліпшив прогнози щодо попиту на сировину", - вважає головний ринковий аналітик CMC Markets у Сіднеї Рік Спунер, чиї слова наводить агентство Bloomberg.
Офіційні дані щодо запасів "чорного золота" в США за тиждень Міністерство енергетики опублікує пізніше під час торгів середи.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас