Азаров перерахував пенсії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров перерахував пенсії

Казна та Політика
2124
Кабінет міністрів схвалив постанову про проведення чергового перерахунку пенсій, відповідно до якого будуть підвищені розміри пенсій у зв'язку зі зростанням заробітної плати в Україні.
Урядовою постановою, схваленою 26 березня, передбачено підвищення пенсій з 1 березня у зв'язку зі зростанням середньомісячної заробітної плати штатного працівника в Україні за попередній (2011) рік, що дорівнює 20% темпів зростання середньої заробітної плати в Україні, порівняно з попереднім роком. Таким чином, встановлено відповідний коефіцієнт збільшення - 1,0352 (який відповідає згаданим 20% темпів зростання).
Для цього буде потрібно близько 2 мільярдів гривень, які передбачені держбюджетом на поточний рік.
Перерахунок буде проведено громадянам відповідно до положень законів "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", "Про наукову і науково-технічну діяльність", "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб".
Таким чином, з 1 березня пенсії будуть підвищені на 3,52%. Перерахунку підлягають пенсії, розмір яких протягом минулого року зріс менше, ніж на 3,52%.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас