Мавроді заявив, що на час "зникне" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мавроді заявив, що на час "зникне"

1398
Засновник фінансової піраміди "МММ" Сергій Мавроді попередив прихильників, що зникає до початку квітня, коли закінчується термін притягнення його до адміністративної відповідальності у справах про несплату штрафів.
"Не сумуйте, потерпіть, я ненадовго зник", - сказав Мавроді у своєму відеозверненні, розміщеному його прихильниками в інтернеті, передає Інтерфакс.
За його словами, він буде переховуватися до 9 квітня.
У ніч на четвер стало відомо, що засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді пішов з Боткінської лікарні в Москві з дорогим медичним приладом, який був підключений до його тіла.
Нагадаємо, Сергій Мавроді, засновник фінансової піраміди МММ, який був засуджений і відбув покарання за шахрайство, був заарештований на п'ять діб рішенням суду від 14 березня. Такий вердикт був винесений за несплату штрафу в 1 тис. рублів, що був накладений на Мавроді судовими приставами за те, що він не розплачується з вкладниками по боргах МММ.
19 березня під час перебування в ізоляторі тимчасового утримання Мавроді відчув себе погано. Викликані на місце лікарі прийняли рішення про госпіталізацію засновника МММ.
Незадовго до офіційної заяви поліції адвокат Олександр Молохов, який представляє інтереси Сергія Мавроді, заявив ЗМІ, що його підзахисний мав повне право покинути лікарню, оскільки термін його адміністративного арешту на той час минув. Крім того, Молохов запевнив пресу, що Мавроді продовжить лікування і з'явиться до суду 22 березня, "якщо буде здоровий".
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас