Янукович їде у Москву з надією на вирішення газового питання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович їде у Москву з надією на вирішення газового питання

Енергетика
1160
Для України газове питання є економічним, незважаючи на те, що його намагаються політизувати, заявляє президент України Віктор Янукович.
В інтерв'ю телеканалу "Росія-24" (Вести) у неділю президент України зазначив, що за час його президентства вдалося вирішити багато раніше невирішених питань з РФ, крім газового питання.
"Нам багато чого вдалося зробити з Дмитром Анатолійовичем (Медведєвим - РФ) за короткий період часу, який ми працюємо разом, за ці два роки з 2010-го. Одне залишилося таке, по-крупному, питання (газове), яке розбурхує сьогодні не тільки Україну і Росію, але і Європу, і в світі привернуло величезну увагу сьогодні. Для України воно було, є і залишається економічним, але його, природно, перевели в ранг політичного", - заявив він.
Відповідаючи на запитання, з чим В.Янукович їде в Москву 19 березня, український президент сказав: "З надією, як завжди".
Він також висловив упевненість, що у Києва і Москви вистачить політичної волі і мудрості вирішити це питання. При цьому він не став прогнозувати, наскільки може затягтися вирішення газового питання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас