Клюєв: РНБО стає центром боротьби з корупцією в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв: РНБО стає центром боротьби з корупцією в Україні

1115
Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Андрій Клюєв заявляє, що, починаючи з п'ятниці, РНБО стає центром боротьби з корупцією в Україні.
"З сьогоднішнього дня РНБО стає центром боротьби з корупцією в нашій державі, з цим ганебним явищем в нашому суспільстві", - сказав він на брифінгу в Києві в п'ятницю.
При цьому Клюєв зазначив, що значний рівень корупції в Україні є перешкодою для демократичних перетворень і реалізації реформ президента України.
Раніше президент України Віктор Янукович підписав указ "Про деякі питання національного антикорупційного комітету", яким вніс зміни до Положення про комітет та затвердив його склад.
Згідно з внесеними до Положення змінами, виконавчим секретарем комітету, замість міністра юстиції, призначається секретар РНБО. Крім того, на РНБО покладається організаційно-технічне забезпечення діяльності Комітету.
Згідно із затвердженим складом Національний антикорупційний комітет очолює В.Янукович, виконавчим секретарем Комітету призначений А.Клюєв. Крім того, до комітету увійшли прем'єр-міністр Микола Азаров, глава Держфінінспекції Петро Андрєєв, голова Служби безпеки України Ігор Калінін, голова Держмитниці Ігор Калетник, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, голова Державної податкової служби Олександр Клименко, міністр юстиції Олександр Лавринович, голова адміністрації президента Сергій Льовочкін, перший заступник секретаря РНБО Олександр Медведько та декілька інших чиновників.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас