Єфремов: Тігіпко отримає пост заступника голови Партії регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Тігіпко отримає пост заступника голови Партії регіонів

98
Лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко отримає пост заступника голови Партії регіонів у разі злиття його партії з ПР.
Про це розповів на брифінгу в п'ятницю лідер фракції ПР Олександр Єфремов, коментуючи з'їзд партії, призначений на суботу.
"Я вважаю, що спочатку відбудеться перший етап з'їзду "Сильної України", який, сподіваюся, прийме рішення влитися в Партію регіонів. Після цього делегація "Сильної України" візьме участь в роботі з'їзду Партії регіонів. З'їзд Партії регіонів включить до складу партії людей, які визначилися зі вступом, і прийме рішення про те, що Сергій Леонідович вступив до ПР", - цитує Єфремова Українська правда.
"Після чого йому (Тігіпку) буде вручений партійний квиток, він буде обраний заступником голови партії. Після цього, очевидно, та делегація покине наш з'їзд і проведе другу частину з'їзду "Сильної України", де вирішить питання про юридичний розпуск партії", - додав лідер фракції ПР. Відповідаючи на запитання, скільки мажоритарних округів для своїх кандидатів отримає Тігіпко у разі злиття, Єфремов сказав: "Ми не можемо віддати комусь мажоритарний округ, людина може перемогти там, отримавши підтримку виборців. Тому претендувати на округ можна тільки в разі високого рейтингу в ньому".
Він також додав, що на даний момент вичислити рейтингових кандидатів неможливо, оскільки ЦВК не підрахував кількість округів, що не дозволяє провести там відповідні соціологічні дослідження.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас