Бетмен буде охороняти порядок у бразильському місті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бетмен буде охороняти порядок у бразильському місті

45
Керівництво поліції бразильського міста Таубате придумало цікавий спосіб підтримки порядку - правоохоронні органи взяли на службу Бетмена.
В костюм і маску супергероя погодився одягатися відставний солдат Андре Луїс Пінхейро, якому належить наводити жах на наркоторговців у передмістях великих міст, що традиційно вважаються найбільш криміногенними районами Бразилії.
Бетмен також братиме участь у поліцейських рейдах та розслідуванні тяжких злочинів, таких як вбивства, повідомляють "Вікна-Новини".
Місцеві жителі зі схваленням сприйняли ініціативу влади. Вони впевнені, що супергерой допоможе повернути в їхнє життя цінності, які були втрачені.
Також Пінхейро в костюмі Бєтмена буде роз'яснювати дітям основні положення програми, є метою якої запобігання зростанню рівня злочинності.
Нагадаємо, в травні минулого року почалися зйомки нового фільму про Бетмена. Картина під назвою "Воскресіння Темного лицаря" стане третьою й останньою картиною про Бетмена, яку знімає Крістофер Нолан.
Головну роль у третій картині про Бетмена виконає володар "Оскара" Крістіан Бейл. Крім того, в картині знімуться Майкл Кейн, Гері Олдмен, Морган Фрімен, Енн Хетауей, Том Харді, Маріон Котійяр і Джозеф Гордон-Левітт. Вихід фільму на екрани запланований на липень 2012 р.
Компанія Warber Bros. продовжить франшизу (попередні стрічки - "Бетмен. Початок" і "Темний лицар" - принесли творцям в сумі понад 1,3 млрд дол), проте, після виходу третьої картини планує в черговий раз перезапустити франшизу. При цьому Нолан залишиться продюсером нового проекту.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас