Тігіпко запевняє, що заплановане на травень підвищення пенсій з виборами не пов'язане — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко запевняє, що заплановане на травень підвищення пенсій з виборами не пов'язане

Казна та Політика
171
Віце-прем'єр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко заявляє, що причиною появи можливості для збільшення пенсій стало поліпшення фінансової ситуації в країні, а не передвиборча кампанія.
"Ми зараз, мені здається, дуже захоплюємося виборами, і, може, для когось 103 грн - в середньому передбачається збільшення - є хабарем. Можна над цим посміятися... Але я хочу нагадати, що 7,5 млн українських пенсіонерів отримують пенсію нижче 1 тис. грн і для них кожні 10 грн є суттєвою допомогою", - сказав він, виступаючи на годині запитань до уряду у Верховній Раді України в п'ятницю.
Коментуючи звинувачення в політичному підґрунті підвищення пенсій в передвиборний період, віце-прем'єр відповів: "якщо всі у нас такі великі політичні технологи, то чому тоді ми починаємо ці виплати в травні, фактично, через місяць, коли деякі наші пенсіонери і забудуть про це (до виборів)".
"Тут логіка одна: у нас з'явилася фінансова можливість, ми подивилися динаміку двох місяців і ми відразу виходимо на те, щоб вирішувати соціальні питання", - підкреслив Тігіпко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас