Обсяг видатків на пенсійні виплати збільшився на 1,9 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг видатків на пенсійні виплати збільшився на 1,9 млрд грн

Казна та Політика
205
У січні-лютому 2012 року загальний обсяг витрат на пенсійні виплати в Україні досяг 35,6 млрд. грн, що більш ніж на 1,9 млрд перевищує показник відповідного періоду минулого року. Забезпечено виплату пенсій та грошової допомоги з урахуванням їх підвищень 13,7 млн пенсіонерів. Про це йшла мова під час наради у голови правління Пенсійного фонду України, на якій, зокрема, розглядалися підсумки роботи Фонду за перші два місяці з фінансування пенсій та забезпечення надходжень єдиного внеску, повідомили УНН в прес-службі відомства.
У нараді взяли участь заступники голови правління Пенсійного фонду України, керівники структурних підрозділів, начальники головних управлінь Фонду в АР Крим, областях, містах Київ і Севастополь.
З початку року до Пенсійного фонду з усіх джерел фінансування надійшло 32,4 млрд грн, з яких власні надходження склали більше 22,9 млрд грн., або на 3,2 млрд грн. більше, ніж у січні - лютому 2011 року.
Таку позитивну динаміку у Фонді пояснюють поліпшенням економічної ситуації в країні. Так, темпи зростання фонду оплати праці в січні досягли 18,5% до відповідного періоду минулого року.
Учасники наради обговорили завдання з реалізації соціальних ініціатив Президента, стан виконання в органах Фонду вимог Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції", результати аудиту в головному управлінні Пенсійного фонду в Полтавській області.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас