Anonymous обіцяють 31 березня відключити інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Anonymous обіцяють 31 березня відключити інтернет

1092
Хакери з угрупування Anonymous пообіцяли 31 березня 2012 року провести атаку на 13 кореневих DNS-серверів, в результаті чого відбудеться "відключення інтернету".
Акція носить назву # opGlobalBlackout, йдеться в повідомленні Anonumous на Pastebin, пише Lumpen.
"На знак протесту проти SOPA, Wallstreet, наших безвідповідальних лідерів і улюблених банкірів, які змушують світ голодувати через свої егоїстичні потреби, і заради простих садистських веселощів, 31 березня Anonymous відключать інтернет", - йдеться в повідомленні Anonymous.
Після того як DNS-сервери буду відрізані від інтернету, ніхто не зможе виконати пошук доменного імені, і таким чином буде відключений HTTP - найбільш часто використовувана функція в Web. У своєму повідомленні хакери також навели список IP-адрес серверів, які підлягають відключенню.
"Кожен раз при введенні URL користувач буде потрапляти на сторінку з помилкою і вважати, що інтернет відключений, а цього достатньо. Пам'ятайте, що це протест, і ми не ставимо собі за мету "вбивство" інтернету, ми тимчасово відключимо те, що потрібно найбільше", - говорять хакери.
У своїй публікації активісти також розмістили посилання на програмне забезпечення, за допомогою якого користувачі можуть взяти участь в операції #opGlobalBlackout.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас