Експерт: Поправки до Податкового кодексу роблять його адекватним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Поправки до Податкового кодексу роблять його адекватним

Казна та Політика
617
Схвалені сьогодні зміни до Податкового кодексу роблять його нарешті адекватним, розповів в ексклюзивному коментарі "Сегодня" почесний президент юридичної компанії Jurimex Данило Гетьманцев.
"Правки спрямовані на врегулювання сплати підприємцями єдиного податку. Там також порушені питання лізингу... Правки нормальні, вони 100% потрібні, щоб зробити Податковий кодекс адекватним", - розповів нам експерт. Серед інших плюсів поправок юрист назвав те, що вони регулюють норму ПДВ, і норму, що стосується податкових накладних.
Нагадаємо, увечері Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про внесення змін до Податкового кодексу. Поправки передбачають введення мораторію на застосування штрафів в 2012 році до спрощенців. За словами голови парламентського комітету з питань фінансів Віталія Хомутинника, в законопроекті враховано більшість пропозицій підприємців-спрощенців. Він підкреслює, що, крім мораторію на штрафи, документ передбачає надання виробникам і торговцям ювелірними виробами і дорогоцінними металами можливості застосовувати спрощену систему, а також спрощує процедуру постановки на облік платників єдиного податку платниками ПДВ.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас