Азаров: Кабмін підготує поправки до бюджету-2012 з урахуванням нової соцполітики Президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Кабмін підготує поправки до бюджету-2012 з урахуванням нової соцполітики Президента

Казна та Політика
215
Уряд підготує поправки до бюджету на 2012 рік з урахуванням нової соцполітики Президента України Віктора Януковича. Про це під час розширеного засідання уряду заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.
"Сьогодні засідання уряду є історичним ... Президент поставив нові конкретні завдання в соціальній сфері ... Ми повинні реалізувати всі ці заходи в поправках до бюджету на 2012 р., врахувати ці положення на 2013 р., а також у великій кількості нормативних актів", - сказав прем'єр.
За його словами, уряд повинен виконати завдання Президента "за рахунок зростання економіки, оптимізації адміністрування податків, збільшення виробництва".
Нагадаємо, раніше Віктор Янукович доручив уряду підготувати план поетапного підвищення допомоги малозабезпеченим сім'ям до рівня прожиткового мінімуму. Також він доручив втричі збільшити бюджетні витрати на забезпечення житлом ліквідаторів аварії на ЧАЕС та інвалідів війни і підвищити з 1 липня 2012 р. пенсію військовослужбовцям.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас