Резолюція ЄНП: Жодної асоціації з Києвом, поки Тимошенко у тюрмі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Резолюція ЄНП: Жодної асоціації з Києвом, поки Тимошенко у тюрмі

455
Європейська народна партія (ЄНП) наполягає на тому, що Угода про асоціацію України з Європейським Союзом не має бути підписана і ратифікована, поки лідери опозиції перебувають в ув'язненні.
"Європейська народна партія... поділяє думку Європейського Парламенту та урядів ЄС, що Угода про партнерство та асоціацію між Україною і ЄС не повинна бути підписана і ратифікована, поки лідери опозиції будуть знаходитися за ґратами і не зможуть взяти участь у виборах", - йдеться в резолюції, ухваленій президією ЄНП 29 лютого на саміті в Брюсселі і опублікованій на сайті партії "Батьківщина" в четвер.
ЄНП також закликає владу України "дотримуватися своїх зобов'язань щодо гарантування відповідності наступних парламентських виборів міжнародним стандартам з повноцінною участю, в тому числі у виборчій кампанії, опозиційних політиків і лідера опозиції Юлії Тимошенко".
У холі будівлі, де проходить саміт ЄНП, скрізь розвішані плакати із зображенням екс-прем'єра України Юлії Тимошенко за ґратами і слоганом "Україні - волю".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас