КМДА: Тарифи на воду в Києві виростуть не більш ніж на 2-3 гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Тарифи на воду в Києві виростуть не більш ніж на 2-3 гривні

467
Начальник Управління цінової політики КМДА Василь Яструбинський заявив, що в Києві тарифи для населення на водопостачання та водовідведення з 1 березня не підвищуються.
Про це він повідомив УНІАН.
"З 1 березня для населення - ні, не підвищені тарифи... Коли буде це підвищення, сказати не можу зараз. Ми вивчаємо питання. Але точно не з 1 березня", - сказав Яструбинський, коментуючи інформацію про підвищення для українців з 1 березня тарифів на воду відповідно до рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.
При цьому він повідомив про розрахунки міської влади щодо можливого зростання розміру оплати для населення за зазначені комунальні послуги.
"Платіжки для киян збільшаться не більш ніж на 2-3 гривні. Крім того, ми збережемо всі пільги з оплати за комунальні послуги, дійсні до цього часу", - зазначив Яструбинський.
Так, передбачається, що для киян вартість послуг з централізованого постачання холодної води в середньому збільшиться на 5,4%, а це становить 10 копійок за 1 куб. м; з централізованого постачання гарячої води - в середньому на 0,65%, що також становить 10 копійок за 1 куб. м. Послуги з централізованого водовідведення холодної та гарячої води збільшаться в середньому на 5,9% (8 копійок за 1 куб. м за кожен вид послуг).
Крім того, продовжують діяти знижки для киян, які сплатили за комунальні послуги не пізніше 20 числа.
Як повідомлялося, 10 лютого Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, ухвалила рішення про підвищення з 1 березня в середньому на 7,8% тарифів на водопостачання і водовідведення для населення.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас