Добкін: Партія регіонів встановить веб-камери на виборчих дільницях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Добкін: Партія регіонів встановить веб-камери на виборчих дільницях

118
Харківська обласна організація Партії регіонів на виборах до Верховної Ради України встановить на виборчих дільницях веб-камери.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації, керівник Харківської облорганізації Партії регіонів Михайло Добкін.
За його словами, веб-камери будуть встановлені на більшості дільниць з метою контролю за перебігом голосування і щоб уникнути будь-яких порушень.
"На більшості дільниць у Харківській області будуть встановлені веб-камери. Будь-хто зможе перевірити, як проходить голосування. Обладнаємо найбільші дільниці, поставимо своєрідний фільтр, щоб потім уникнути провокацій", - сказав Добкін і зазначив, що "Партія регіонів як ніхто інший буде "боротися за чистоту виборів".
За його словами, в цілому в Харківській області близько 1700 виборчих дільниць. Для оснащення найбільших з них "на регіональному рівні" буде створена спеціальна програма, і "Партія регіонів все оплатить".
Добкін також сказав, що через пресу сьогодні він запрошує до спільної роботи з оснащення дільниць в Харківській області інші партійні організації краю, які зацікавлені в проведенні прозорих і чесних виборів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас