Колесников: Уряд змусить готелі знизити вартість номерів для єврофанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Уряд змусить готелі знизити вартість номерів для єврофанів

145
Так прокоментував повідомлення ЗМІ про тенденції зростання цін в готелях міст, що приймають Євро, напередодні чемпіонату Європи з футболу віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесников.
"Бідність породжує жадібність. Свого часу ми звільнили готелі на десять років від податків, розраховуючи на їх лояльність. І ось тепер маємо таку відповідь. Але все-таки ми в уряді знайдемо важелі впливу на їх бізнес-апетити", - цитує Бориса Колесникова "Україна-2012" з посиланням на Укрінформ.
Також, за словами віце-прем'єр-міністра, ініціатива з відкритим українським небом для всіх світових авіакомпаній дозволить футбольним уболівальникам прилітати на матчі і в той же день повертатися. Такою можливістю можуть скористатися, якщо вважатимуть, що поселення в готелях для них занадто дороге.
Відзначимо, що близько 60% українців вірять в те, що країна успішно впорається з проведенням Чемпіонату Європи з футболу, який пройде влітку. Про це свідчать результати опитування, проведеного групою компаній Research & Branding Group.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас