Литвин погодився з критикою на адресу вироку Луценку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин погодився з критикою на адресу вироку Луценку

Кримінал
848
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин погодився з критичними висловлюваннями, які прозвучали з приводу винесення вироку колишньому міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку.
Про це спікер заявив на прес-конференції в Житомирі, відповідаючи на питання про ризики міжнародної ізоляції України у зв'язку з різкими заявами з боку представників європейських структур, що стосуються вироку Луценку, повідомляє УНІАН.
"Я згоден з критичними зауваженнями, які з цього приводу прозвучали після винесення вироку Юрію Луценку", - зазначив голова парламенту.
"Я думаю, що ми в Україні - ті, хто приймають рішення, повинні усвідомити відповідальність за подальший розвиток і прийняття відповідних рішень", - додав він.
Коментуючи заяву секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва про те, що саме Верховна Рада чинить опір декриміналізації статей Кримінального кодексу, за якими засуджено Тимошенко і Луценка, Литвин зазначив, що "не має в цьому плані діяти принцип невістки, яка завжди скрізь і в усьому винна".
Нагадаємо, 27 лютого Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у заволодінні державним майном в особливо великих розмірах за попередньою змовою з групою осіб та в перевищенні посадових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки. Екс-міністра засудили до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас