У МЗС обурені заявою голови Росспоживнагляду про сир — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЗС обурені заявою голови Росспоживнагляду про сир

Аграрний ринок
398
У Міністерстві закордонних справ України обурені останньою заявою головного державного санітарного лікаря Росії Геннадія Онищенка. Про це заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин.
"Останні заяви Оніщенка тільки посилюють підозри в політичному підґрунті так званої "сирної проблеми", що виникла у відносинах між Україною і Росією", - повідомив він.
За його словами, для українського зовнішньополітичного відомства незрозуміло, яким чином публічні висловлювання міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, який за своєю посадою зобов'язаний захищати інтереси національних виробників, можуть вплинути на якість українського сиру.
"Якісний або не якісний сир - це абсолютно не залежить від тональності висловлювань міністра закордонних справ України, і Геннадій Оніщенко повинен оцінювати не політичні заяви глави МЗС України, а якість сиру. Якщо ж він звертає увагу суто на заяву, то це говорить про політичне підґрунтя, що стоїть за діями Геннадія Оніщенка", - резюмував Волошин.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас