Мінфін Латвії проводить зустрічі з інвесторами напередодні емісії єврооблігацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін Латвії проводить зустрічі з інвесторами напередодні емісії єврооблігацій

Казна та Політика
88
Мінфін Латвії почав закордонний тур, в рамках якого представники делегації на чолі з міністром фінансів Андрісом Вілксом зустрінуться з інвесторами із США та Європи для обговорення нової емісії латвійських єврооблігацій. Як повідомляє ІА REGNUM, 7 лютого відбувається зустріч в Нью-Йорку, на 8 лютого запланований Бостон, на 9 лютого - Сан-Франциско, 10 лютого відбудеться зустріч з інвесторами в Лос-Анджелесі, а 13 лютого - в Лондоні. Організовують зустрічі HSBC, Deutsche Bank і JPMorgan Chase.
"Зараз Держкаса розглядає можливості емісії єврооблігацій, так само як і інші інструменти запозичення на 2012 рік, а конкретний термін і точні умови емісії залежать від ситуації на фінансовому ринку", - розповів представник Мінфіну Алексіс Яроцкіс.
Як пояснює ІА REGNUM, після закінчення в кінці 2011 року програми міжнародної фінансової допомоги Латвії запозичення на світовому ринку служать єдиною можливістю фінансування дефіциту бюджету та перефінансування латвійського боргу перед МВФ і Єврокомісією. Попередню емісію облігацій на первинному ринку Латвія здійснила у червні 2011-го. Рейтингове агентство Standard & Poor's присвоїло цим облігаціям рейтинг "BB+", а агентство Fitch Ratings - "BBB-".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас