Точка зору: Робота будь-яких сайтів типу EX.UA в Україні безперспективна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Робота будь-яких сайтів типу EX.UA в Україні безперспективна

Кримінал
6229
Весь сегмент українського Інтернету під назвою User-generated content (користувальницький інформаційний матеріал) знаходиться під ударом, причому дуже давно. І закриття сайту EX.UA не є винятком. Таку думку в коментарі висловив президент компанії Imena.UA, яка є реєстратором домену файлообмінного ресурсу EX.UA, Олександр Ольшанський.
За його словами, з точки зору українського інтернету заняття будь-яким видом розміщення матеріалу користувачів безперспективно.
"Тому що у нас це абсолютно законодавчо не захищено. Кожен хоче зробити крайнім або хостера (той, хто надає послугу розміщення матеріалів), або постачальника послуг. Виходить, що користувачі щось розміщують, а винен потім той, хто надав платформу для цього розміщення. Це ставить хрест на будь-яких починаннях в цій галузі", - зазначив Ольшанський.
Як повідомлялося, 31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу "ЕХ.UA" за порушення прав інтелектуальної власності. За даними МВС, було вилучено 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більше 6000 терабайт.
Слідом за ресурсом EX.UA, який вчора закрило МВС, припинив свою роботу ще один український файлообмінник Upload.com.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас