Міжнародна комісія огляне Тимошенко до 8 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародна комісія огляне Тимошенко до 8 лютого

Кримінал
152
Комісія українських та іноземних лікарів огляне засуджену Юлію Тимошенко до 8 лютого.
Про це на брифінгу в Харкові повідомив голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.
"Приблизною датою затверджено те, до якого моменту повинно пройти обстеження. Це - до 8 лютого. Коли це буде, ми не можемо сказати. Однак ми хочемо, щоб це сталося якомога швидше", - наводить слова Кожем'якіна УНІАН.
Депутат також зазначив, що категоричною вимогою Тимошенко залишається те, щоб до комісії не входили українські лікарі, які займають посади в Міністерстві охорони здоров'я України.
Нагадаємо, Юлія Тимошенко була засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення влади при укладанні газових контрактів з Росією в 2009 році. Екс-прем'єр відбуває термін у Качанівській колонії Харкова.
Захист Тимошенко неодноразово заявляв, що у засудженої серйозні проблеми зі здоров'ям і вона не може самостійно пересуватися. У той же час комісія МОЗ заявляє, що стан здоров'я Тимошенко задовільний.
Учора керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко повідомив, що для обстеження та лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко буде створена спеціальна медична група, до якої увійдуть представники Німеччини, Канади та комітету Червоного Хреста.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас