Противники закриття EX.ua атакують сайт президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Противники закриття EX.ua атакують сайт президента

5632
Офіційний сайт президента України, Віктора Януковича, став жертвою організованого руху противників закриття EX.ua.
Вже близько години сайт president.gov.ua відкривається з помітними труднощами, передають Комментарии. У соціальних мережах Facebook, Вконтакте і Twitter поширюються заклики заходити на ресурс і атакувати сайт глави держави для того, щоб він не витримав навантаження. Зокрема, можна знайти конкретні поради, як збільшити тиск на сервери президентського сайту.
Нагадаємо, 31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу ЕХ.ua за порушення прав інтелектуальної власності. За даними МВС, було вилучено 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більше 600 терабайт. Але в компанії спростували цю інформацію. Сайт МВС, на якому у другій половині дня з'явилася інформація про слідчі заходи, до кінця дня відчував труднощі з доступом. У прес-службі МВС ввечері не відкидали факт DDoS-атак з боку розгніваних користувачів.
Ex.ua був запущений в 2009 році. Ресурс наповнювався в основному самими користувачами, які завантажують на сервери як особисту інформацію, так і численні копії фільмів і музики. На сьогоднішній день місячна аудиторія ресурсу досягає 6 млн осіб. На сайті розміщено понад 200 тис. релізів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас