Чечетов: ПР не буде робити те, що Янукович пообіцяв у Давосі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чечетов: ПР не буде робити те, що Янукович пообіцяв у Давосі

8769
Партія регіонів не ініціюватиме перегляд статей Кримінального кодексу, за якими була засуджена Юлія Тимошенко, незважаючи на те, що президент Віктор Янукович, виступаючи в Давосі, висловився за гуманізацію цих статей і пообіцяв їх переглянути. Про це заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів України Михайло Чечетов.
"Президент висловився як політик. Ми не змінюємо свою позицію. Адже серйозні люди ніколи не сіпаються і не сахаються. Ми не будемо міняти закон під одну людину", - заявив Чечетов.
За його словами, в Україні є законодавча влада - це Верховна рада, і "президент на неї не впливає". Також Чечетов відзначив, Тимошенко сама винна, що її заарештували. "Треба їй було послати всіх своїх політтехнологів, і зараз би вона була на волі і готувалася до виборів. А так вона зіграла не ту роль", - сказав депутат.
Нагадаємо, виступаючи на економічному форумі в Давосі, Віктор Янукович, зокрема, заявив: "У політико-юридичній площині - нам треба вдосконалювати наше законодавство. Статті 364, 365 мають більше відповідати європейським стандартам. І так воно і буде найближчим часом.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас