Давоська загадка Януковича, коли піде Азаров і чим страшні морози? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Давоська загадка Януковича, коли піде Азаров і чим страшні морози?

8517
Загадкова поїздка президента України до Давосу, "останній дзвінок" для Азарова, жовта картка від ПАРЄ і люті морози - все це в свіжому випуску аудіоподкаста на FINANCE.UA.
Портал FINANCE.UA, який працює на ринку фінансової інформації понад 10 років і є одним з лідерів в своїй галузі, повідомляє про випуск чергового щотижневого номера своїх аудіоподкастів - 4-го за ліком. За бажання Ви можете завантажити його, або ж прослухати прямо на сайті.
Свіжий випуск вже доступний на порталі . У ньому ви можете почути, як ведучі Сергій та Маша обговорюють можливу відставку прем'єр-міністра Азарова, про яку активно писали ЗМІ, і коментар із цього приводу відомого експерта Володимира Ланового - екс-міністра економіки, президента Центру ринкових реформ. Також там є аналіз жорсткої резолюції ПАРЄ по Україні та загадкової поїздки Віктора Януковича до Давосу. Ведучі не залишили без уваги й інші цікаві теми, зокрема рекордне похолодання та його перші економічні наслідки для українців, а також вихід з українського ринку ще одного іноземного банку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас