У 2012 році продажі житла виростуть на 25-30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2012 році продажі житла виростуть на 25-30%

Нерухомість
8715
У 2012 році кількість проданого житла від забудовників може збільшитися на 25-30%, повідомляє DOM.ria.ua.
Це пов'язано з тим, що на тлі скорочення видачі кредитів на нерухомість банками в 2011 р., сьогодні все більша кількість будівельних компаній починають пропонувати власну розстрочку на придбання квартири або будинку.
Для залучення покупців забудовники сьогодні часто доповнюють свої пропозиції спеціальними умовами. Це можуть бути дещо знижені відсотки виплат за кредитом, збільшений термін погашення боргу тощо.
На сьогодні 9 будівельних компаній пропонують так звану "адресну іпотеку", коли купуючи квартиру у певного забудовника, можна оформити кредит у його банку-партнера. Плюсами такого кредиту є те, що забудовник виступає, свого роду, поручителем, і з його допомогою кредит на нерухомість можна оформити набагато легше і швидше, ніж самостійно.
Середній відсоток за такими кредитами, за даними DOM.ria.ua, становить 14-17% річних у гривні, а початковий внесок - 20%.
Нагадаємо, на думку директора Департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Олександра Непомнящого, через вплив економічної кризи на значній частині ринків житло стає дешевшим.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас