У Києві з пістолетом пограбували аптеку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з пістолетом пограбували аптеку

Кримінал
712
У суботу ввечері працівники міліції затримали в Києві двох чоловіків, які майже одночасно, але в різних місцях, здійснили збройне пограбування аптеки та кіоску "Державні лотереї".
Як повідомили в столичному главку міліції, в першому випадку приблизно о 18:30 в Дарницькому районі столиці молодий чоловік (1990 року народження), скориставшись відсутністю в аптеці людей, погрожуючи фармацевту пістолетом і зробивши з нього постріл у вітрину, забрав з каси більше 2 тисяч гривень. Після затримання з'ясувалося, що зловмисник - житель Луганської області - викрав у свого батька травматичний пістолет, який і застосував при пограбуванні в Києві.
В іншому випадку приблизно в той же час в Шевченківському районі столиці чоловік (1975 року народження) - житель Волинської області, - також скориставшись відсутністю в магазині відвідувачів, погрожуючи продавцю кіоску "Державні лотереї" кухонним ножем, відібрав виручку в сумі 1,5 тисячі гривень.
Стосовно обох затриманих порушено кримінальну справу за статтею 187 ("розбій") Кримінального кодексу України. При цьому в міліції зазначили, що швидко затримати зловмисників вдалося завдяки своєчасному повідомленню потерпілих про напад за телефоном "102".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас