Coca-Cola вкладе в економіку Мексики понад 1 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Coca-Cola вкладе в економіку Мексики понад 1 млрд дол.

263
Компанія Coca-Cola вкладе в економіку Мексики більше одного мільярда доларів протягом 2012 року, заявив президент Мексики Феліпе Кальдерон за підсумками зустрічі з керівництвом компанії в швейцарському Давосі.
Як передають РИА Новости з посиланням на прес-службу президента Мексики, мова йде про пакет інвестицій в розмірі п'яти мільярдів доларів протягом п'яти років, причому один мільярд буде інвестовано вже поточного року.
"Без всякого сумніву, такий великий обсяг інвестицій дасть серйозний поштовх розвитку економіки нашої країни і створить нові робочі місця для мексиканців", - підкреслив Кальдерон.
За словами глави держави, Coca-Cola вже створила в Мексиці 90 тисяч прямих робочих місць, ще близько 800 тисяч людей зайняті в супутніх галузях економіки. "З новими інвестиціями компанії число прямих робочих місць, створених нею, перевищить 100 тисяч", - упевнений Кальдерон.
Два дні тому президент Мексики оголосив також про нові інвестиції в економіку країни з боку автомобільного гіганта Nissan, який має намір вкласти в будівництво нового заводу зі складання автомобілів в Мексиці два мільярди доларів.
Всього, за оцінкою Кальдерона, за останні п'ять років Мексика отримала у вигляді прямих іноземних інвестицій понад 106 мільярдів доларів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас