Через Олімпіаду британці змінюють порядок видачі віз для росіян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через Олімпіаду британці змінюють порядок видачі віз для росіян

233
Ті, хто збирається поїхати в Лондон з 27 липня по 12 серпня 2012 року, зможуть подати документи на візу за півроку до від'їзду. Крім цього, представники посольства Великої Британії в Москві пообіцяли в новому році частіше видавати візи тривалого терміну дії.
Послуга видачі відкладеної візи, яка передбачає подачу документів на візу за шість місяців до поїздки, вводиться для того, щоб запобігти затримці і ажіотажу перед Олімпійськими Іграми. За даними порталу Euromag, в 2012 році з'являться також послуга пріоритетної видачі віз і сервіс з оплати консульського збору в Інтернеті.
Для отримання будь-якої "продовженої" візи (2 роки, 5 або 10 років), претенденту потрібно буде довести, що він має намір відвідати країну кілька разів за цей час і зможе оплатити поїздки. При цьому заявник зможе не здавати закордонний паспорт і використовувати його в період оформлення візи. Якщо термін дії паспорта закінчується до терміну закінчення візи, то в'їхати до Британії доведеться з двома паспортами: старим, в якому є дійсна віза, і новим. Обробка документів на "продовжені" візи займає 28 днів, відсоток відмови по них такий же, який і по звичайних. У 2011 році у видачі візи росіянам відмовляли у 8% випадків, частіше за все, через відсутність будь-яких документів. У середньому по світу показник відмов досягає 14%.
Російський МЗС давно пропонує ввести на спрощений візовий режим для туристів, за схемою роботи з іншими країнами ЄС, але британські дипломати не підтримують це прагнення.
У зв'язку з наближенням Олімпіади вартість оренди житла в Лондоні вже злетіла до небес, при тому, що нерухомість столиці вже давно дорожчає. У списку найбільших мегаполісів світу Лондон займає перші рядки рейтингів за вартістю оренди й купівлі житла. Незважаючи на важкодоступність і дорожнечу, Лондон залишається привабливим для росіян.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас