Після втручання Азарова мери міст передумали підвищувати тарифи на послуги ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після втручання Азарова мери міст передумали підвищувати тарифи на послуги ЖКГ

Казна та Політика
280
У містах, де нещодавно були підвищені - на думку Кабміну, необґрунтовано - тарифи на житлово-комунальні послуги, дали задній хід своїм рішенням.
Так, доволі відчутне зростання цін очікувалося, наприклад, в Чернігові - виконавчий комітет місцевої міської ради збирався підняти їх відразу на 40-63%. Проте мер Чернігова Олександр Соколов заявив, що плани переглянуті після заяви Миколи Азарова з вимогою скасувати всі рішення про підвищення тарифів.
Крім того, за словами Азарова, на 70-90% планували збільшити тарифи в Харкові, Сумах та Полтаві. Відзначимо, раніше мер Сум Геннадій Мінаєв намагався довести необхідність підвищення тарифів і навіть вказав прем'єр-міністру країни, що уряд не повинен втручатися у тарифну політику. Разом з тим, після телефонної розмови Азарова з губернатором Сумщини Юрієм Чмирем Сумська міськрада відновила дію попереднього рішення про розмір тарифів.
Нагадаємо, на засіданні Кабінету міністрів 25 січня прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив місцевій владі скасувати необґрунтоване підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і дав вказівку правоохоронним органам перевірити причини підвищення тарифів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас