Скільки заробляють керівники Дніпропетровська — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки заробляють керівники Дніпропетровська

1508
На сесії Дніпропетровської міськради депутати вирішували, скільки отримуватимуть у 2012 році міський голова Іван Куліченко та його заступники. Питання про підвищення посадового окладу навіть не порушували, тому більшістю голосів депутати ухвалили рішення залишити зарплати "отців міста" на рівні 2012 року.
"Мій оклад, як міського голови, як був 3,5 тис. грн, так і залишився. І фонд преміювання теж не зріс. Маю великий стаж роботи, в тому числі і на цій посаді, і моя зарплата становить у загальному трохи більше 7 тис. грн. Система стимулювання і роботи в місцевих радах побудована так, що більшість працівників міськради за чистим окладом отримують від 1200 грн до 2000 грн, і ще їм передбачено надбавку за вислугу років. Наприклад, у мене ця надбавка становить 50% від окладу", - говорить мер Дніпропетровська Іван Куліченко.
Як пояснили "Сегодня" у відділі кадрової роботи та протокольних заходів міськради, постанова Кабміну про оплату праці працівників апарату органів виконавчої влади передбачає для керівників міста надбавки за високі досягнення у праці в розмірі до 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
"Також керівникам апарату передбачені премії до державних і професійних свят та ювілейних дат та доплата за науковий ступінь кандидата або доктора наук з відповідної спеціальності (5% і 10% від окладу). Виплачуються і надбавки за почесне звання "заслужений" (5 % від окладу) і матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань", - повідомили "Сегодня" у відділі кадрової роботи та протокольних заходів міськради і додали, що ще перші особи міста отримують матеріальну винагороду до відпустки (на оздоровлення) в розмірі, що не перевищує середньомісячної зарплати
Судячи з усього, посадовий оклад - не основний засіб існування керівників Дніпропетровська. Адже не так давно всі вони публікували свої декларації про доходи, де були вказані в рази більші суми, ніж ті, які можна офіційно заробити на державній посаді.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас