ООН попередила про нову фінансову кризу у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ООН попередила про нову фінансову кризу у світі

Казна та Політика
1001
Світ повинен готуватися до нового великого економічного спаду в 2012-2013 роках, йдеться в поширеній доповіді ООН "Ситуація і перспективи в світовій економіці".
"Найбільший виклик - в кризі робочих місць, що триває, і скороченні перспектив для економічного зростання, особливо в країнах, що розвиваються", - зазначено в документі.
За даними авторів доповіді, безробіття залишається високим, гальмується відновлення економік через брак попиту.
"Але оскільки все більше і більше робітників опиняється без роботи на довгий час, особливо молодих робітників, перспективи середньострокового зростання також страждають через негативний вплив на кваліфікацію та досвід", - йдеться в доповіді.
Прогноз ООН також зводиться до того, що економічні проблеми США і ЄС відчувають одна одну і "ведуть до ще одного глобального спаду".
Зростання світового валового продукту в кращому випадку очікується на рівні до 2,6% на 2012 рік і 3,2% на 2013 рік. Економічне зростання сповільниться на 0,5% в 2012 році, ще більше скоротивши доходи населення в усьому світі.
У той же час, за даними експертів, країни, що розвиваються, повинні готуватися до ускладнень в "торгових і фінансових галузях".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас