Експерт: Росія заганяє Україну у глухий кут — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Росія заганяє Україну у глухий кут

Енергетика
6647
Росія має чітку стратегію в переговорах з Україною і заганяє її в глухий кут. Саме тому для України кожна угода з Росією гірша від попередньої.
Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив політолог Володимир Фесенко.
"У Росії є чітка стратегія і тактика: вони нас заганяють у глухий кут і потім фактично ставлять ультиматуми", - наводить слова експерта УНН.
"Вони розуміють, що у нас парламентські вибори, що підвищувати комунальні тарифи, це фактично смертний вирок для Партії регіонів, оскільки це буде падіння рейтингу і дуже велике. Для цього вони розраховують "куди ви подінетеся". Трубу віддавайте, все буде добре, зате виграєте вибори або, принаймні, залишитеся при владі ", - зазначив Фесенко.
Він також додав, що Україні необхідно просто визначитися з інтересами і грати за ними.
Нагадаємо, що Україна веде з Росією тривалі переговори про зниження ціни на газ, яку Київ вважає несправедливою, а самі контракти - "кабальними". Раніше президент Віктор Янукович заявив, що ціна на російський газ для України не повинна перевищувати 250 доларів за тисячу кубометрів (у четвертому кварталі 2011 року Київ купує газ за ціною близько 400 доларів за тисячу кубометрів).
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас