Кінах: Від світової кризи Україну захистить середній клас — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Від світової кризи Україну захистить середній клас

Казна та Політика
1246
Структурні реформи мають проходити в напрямку розвитку в Україні середнього класу, який стане додатковим стимулом для виробництва конкурентоспроможної продукції та послуг. Це сприятиме захисту української економіки від негативного впливу ззовні. Таку думку висловив народний депутат з фракції Партії регіонів Анатолій Кінах, пише УНН.
"2012 рік буде досить складним для України через ситуацію на світових ринках. Це дуже вплине на соціально-економічний розвиток України, адже близько 50% валового внутрішнього продукту країни формують експортери", - зазначив Кінах.
На його думку, вберегти Україну від негативного впливу можуть ефективні структурні реформи всередині країни, спрямовані на підвищення ділової активності.
"Перш за все, необхідно створити сприятливі умови для підприємництва. Структурні реформи повинні бути спрямовані на підвищення платоспроможності внутрішнього ринку, створення сприятливих умов для приватних інвестицій. Дуже важливо, щоб були задіяні всі методи для боротьби з безпрецедентними масштабами корупції", - зазначив народний депутат.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас