Янукович ветував програму соціально-економічного розвитку на 2012 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович ветував програму соціально-економічного розвитку на 2012 рік

Казна та Політика
444
Державна програма економічного і соціального розвитку України на 2012 рік та основні напрямки розвитку на 2013 і 2014 рр. була ветована Президентом через відсутність єдиного системного підходу. Про це на брифінгу заявив представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Що стосується програми економічного і соціального розвитку, то це вето невипадкове. Оскільки той хаос, що існував у прийнятті програмних документів, він повинен бути подоланий. Пропонується єдина логіка, щоб у нас не було десятків програм, завдань, цілей, які розсіюють наші сили, дезорієнтують суспільство, роблять непередбачуваною владу. Така практика повинна залишитися в минулому", - заявив представник Президента.
Він зазначив, що Президент пропонує іншу логіку, свою програму діяльності на час його повноважень.
"Така програма існує, вона була запропонована Президентом Віктором Януковичем. І виходячи з цієї програми, Президент пропонує ту програмну рамку, яка повинна бути визначальною у діяльності уряду. Ось тому ми повинні не плодити багато програм, а вибудовувати в одній системній єдності", - додав Мірошниченко.
Так, за його словами, програма економічного і соціального розвитку на 2012 рік випадала з цієї логіки. "Президент, пропонуючи більш досконалий механізм, наклав вето на ту програму", - резюмував Мірошниченко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас