Київ потрапив до ТОП-5 міст з найдорожчими готелями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ потрапив до ТОП-5 міст з найдорожчими готелями

518
Москва стала лідером рейтингу міст Європи з найвищою вартістю проживання в готелях. Про це з посиланням на дослідження служби резервування Hotel.info повідомляє "Прайм".
Як сказано в доповіді, в Москві, яка за чисельністю населення з великим відривом випереджає всі інші столиці, ціни на готелі в останній місяць осені зросли на 8,35%, досягнувши 7,684 тисячі рублів, після чого московські готелі стали найдорожчими в Європі.
На другому місці в рейтингу опинився норвезький Осло.
"В Осло постояльцям готелів теж доведеться викласти помітно більше грошей. Тут власники готелів вимагали за номер 7,145 тисячі рублів, що на 5,96% більше, ніж цього ж місяця минулого року", - йдеться в доповіді.
Також у першій п'ятірці європейських міст списку опинилися Лондон, Стокгольм і Київ.
У базу даних сайту включено понад 210 тисяч готелів по всьому світу. Ціни за перебування в готелі наводяться в доповіді в рублевому еквіваленті. Підсумки дослідження були підбиті в січні і опубліковані напередодні.
Експерти також підрахували, в яких містах в інших частинах світу розташовані найдорожчі готелі. "Нью-Йорк - дуже дороге місце. З листопада минулого року ціни на готельний номер зросли на 7,57% - до 8,736 тисячі рублів. Також і в інших столицях Європи спостерігалося зростання цін - від помірного до значного", - зазначають укладачі рейтингу.
До першої п'ятірки крім Нью-Йорка увійшли також Токіо, Ріо-де-Жанейро, Сінгапур і Гонконг.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас