Великобританію чекає застій до середини 2012 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великобританію чекає застій до середини 2012 року

Казна та Політика
233
Відновлення Великобританії буксує, але ситуація краща, ніж у гіршій фазі останнього спаду, на думку щоквартального економічного звіту Британської торгової палати. Результати опитування показують, що економіку чекає застій до середини 2012 року, а в 1 кварталі ВВП може виявитися негативним. Але результати не вказують на рецесію, показали дані у вівторок.
Джон Лонгворт, генеральний директор Британської торгової палати сказав, що необхідно терміново вирішувати проблеми короткострокового застою і відсутності ділової впевненості, що постраждала в результаті нинішньої кризи Єврозони.
Щоквартальне опитування показало, що виробничий баланс домашніх господарств скоротився на три пункти, а також замовлення майбутніх періодів на дев'ять пунктів. І залишки перебувають на найнижчому рівні з третього кварталу 2009 року. Між тим, баланс домашніх господарств зріс на два пункти в секторі послуг і баланс замовлень впав на шість пунктів до -9 відсотків, мінімум з третього кварталу 2009 року. Фірми в обох секторах починають знову скорочувати співробітників.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас