На реконструкцію Київського зоопарку виділять 12,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На реконструкцію Київського зоопарку виділять 12,5 млн грн

Казна та Політика
122
Київрада збільшила фінансування розвитку столичного зоопарку вдвічі - до 12,5 мільйона на 2012 рік. Гроші витратять на технічне переоснащення павільйонів "Острів звірів", "Пташник", реконструкцію лев'ятника і будівництво літніх експозиційних вольєрів. Про це повідомляє газета "Хрещатик" з посиланням на голову постійної комісії Київради з питань екологічної політики Дениса Москаля.
У першому варіанті проекту Програми соціально-економічного розвитку на Київський зоопарк передбачалося направити 6,5 мільйона гривень. Але вже після бюджетних слухань ця сума зросла вдвічі.
"Під час доопрацювання проекту Програми соціально-економічного розвитку на 2012-ий рік були враховані мої пропозиції щодо збільшення фінансування реконструкції зоопарку майже на 6 мільйонів гривень. Нам необхідно вкладати кошти в розвиток звіринця, щоб не доводилося червоніти перед європейцями за його стан", - заявив Д. Москаль.
Виділені кошти витратять на технічне переоснащення павільйонів "Острів звірів", "Пташник", реконструкцію лев'ятника під павільйон для утримання дрібних хижаків та будівництво літніх вольєрів для експозицій.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас