Тиск Росії на Україну зростатиме — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тиск Росії на Україну зростатиме

460
Повернення Володимира Путіна в крісло президента Росії призведе до зростання тиску з боку Москви на Україну.
Про це пише "Дзеркало тижня".
"Тиск на Київ буде зростати. Газова сфера залишиться ключовою, заволодіння українськими активами принципове для "Газпрому". Продовжиться економічна експансія в стратегічні галузі української економіки", - йдеться у публікації.
"Не факт, що після виборів Євразійський союз залишиться ключовим пунктом російського порядку денного, але завдання зв'язати Україну формальними документами буде реалізовуватися", - вважають автори матеріалу.
"Посилиться політико-інформаційна кампанія, обіграватися будуть не лише питання російської мови і росіян в Україні, а й загальнодемократичний порядок денний. Українські "проблеми з демократією і правами людини" разом з нафтовими грошима залишаться випробуваною зброєю Москви на західному фронті, де буде вирішуватися завдання подальшої ізоляції України від західних країн і їх організацій", - прогнозує видання.
"Росія активізується в церковному питанні, її присутність стане помітнішою і в Криму, і в Одесі, та й у Києві і на Заході теж. І останнє, але не за важливістю: будуть і далі підбиратися по-справжньому свої політики, на яких Москва зможе покластися", - застерігає газета читачів.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас