Майже 500 людей постраждали на Філіппінах від феєрверків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже 500 людей постраждали на Філіппінах від феєрверків

172
Число постраждалих в результаті піротехнічних шоу та феєрверків на Філіппінах, станом на неділю, досягло 472, повідомляє інформаційне агентство Associated Press.
Серед постраждалих є і жертви кульових поранень, однак більшість отримали травми і опіки під час запуску феєрверків, які почалися в країні в середині грудня.
Крім того, поліція заарештувала понад 60 осіб, обвинувачених у виготовленні і використанні петард дуже великої потужності, які заборонені в країні.
За філіппінськими традиціями, місцеве населення влаштовує галасливі і яскраві феєрверки для того, щоб відлякати в новому році злих духів і невдачу.
Вчора повідомлялося, що в результаті використання феєрверків та іншої піротехніки на Філіппінах було поранено близько 200 осіб. Більше половини постраждалих - діти. Повідомляється, що поліцейським під загрозою звільнення чи кримінального покарання заборонено застосовувати табельну зброю не за призначенням.
Нагадаємо, вчора у Запорізькій області від вибуху феєрверка постраждали троє дітей. Інцидент стався напередодні о 20:50 в селі Лиманське. Під час запуску розірвався тридцятизарядний пристрій для феєрверку, який було обкладено камінням. Уламки каміння потрапили в трьох дітей одинадцяти, семи і чотирьох років. Вони госпіталізовані в стані середнього ступеня тяжкості в Якимівську центральну районну лікарню.
Зазначимо, судячи зі зведень МВС і МНС, в Україні новорічна ніч пройшла відносно спокійно. Повідомлень про надзвичайні ситуації поки що не надходило.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас